Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.mellowboutique.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας VISA, MASTERCARD και με επιλογή:
α. 3 ΑΤΟΚΩΝ ΔΟΣΕΩΝ, για αγορές από 60€ έως 179€.

β. 6 ΑΤΟΚΩΝ ΔΟΣΕΩΝ, για αγορές από 180€ έως 299€.

γ. 10 ΑΤΟΚΩΝ ΔΟΣΕΩΝ, για αγορές από 300€ και άνω.

Η χρέωση στην πιστωτική σας κάρτα γίνεται με την καταχώριση της παραγγελίας σας. (Η επιλογή πληρωμής με κάρτα δεν ισχύει για τις τηλεφωνικές παραγγελίες).

Με δυνατότητα κατάθεσης των χρημάτων σε μια εκ των συνεργαζόμενων τραπεζών μας:

ALPHA BANK:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

EUROBANK:

* Παρακαλούμε να υποδείξετε το ονοματεπώνυμό σας στην αιτιολογία του καταθετηρίου, όπως το έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία σας. Η παραγγελία θα αποσταλεί μόνο αν λάβουμε την κατάθεση.
Η κατάθεση πρέπει να γίνει μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες απο την ημέρα της παραγγελίας. Αν το αντίστοιχο ποσό δεν κατατεθεί μέσα σε 72 ώρες, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

*Οι πελάτες, που στο ιστορικό τους έχουν παραγγελίες που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας ή της Courier ενημέρωση και έτσι μας επιστράφηκαν, με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ – ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ), θα παραλαμβάνουν μετά από αποπληρωμή του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας τους, αποκλειστικά μέσω PayPal, πιστωτικής, ή κατάθεσης.